Ulrikas blogg

Ulrikas blogg

Hej å hå...

AllmäntPosted by Ulrika Sun, November 16, 2008 21:12:17

Så där ja... Nu börjar det bli som vanligt igen... I förra inlägget skrev jag att Sanny hade ett virus, men det visade sig vara scharlakansfeber *blä*. Blev en tur till läkaren på onsdagen igen, för då var det 9:de dygnet med massa febertoppar på över 40 grader... Där fick vi en penicillinkur på 10 dagar. Dag 1-3 gick rätt ok att ge henne, men sen blev det värre! Tur jag har världens snällaste grannar som ställer upp å hjälper till när man inte klarar det själv smiley Matti var på "starta-eget-kurs" en kväll, och på jobbet några mornar! I övrigt så repades sig madamen alldeles bra efter nån dag med medicin. Dock vaknade hon i fredags och var tokförkyld, så den här helgen har varit lite spännande på så vis. Mycket hosta och vaken på nätterna och världens snorande och hostande på dagarna! Gissa om vi sover mycket! smiley Nu är hon iaf mycket bättre, så det blir dagis imorrn.

Tuva bor här några dagar, för nu är hon opererad! En livmoder fattigare, och massa stygn rikare! Sanny tittade på henne, pekade och sa "LAMPA". Gissa om det blev en skrattattack!! Tuva förstod ingenting där hon stod med tratten! Nu säger dock Sanny nåt som liknar "TOA" när hon ser henne... Svante fick åka till mormor och morfar, men jag skulle tro att vi byter tillbaka typ måndagkväll eller tisdag. Frågan är bara om Svante vill komma hem nå mer. Han har ju värsta härliga dagarna där! Ute i skogen lös, ute på gården lös, hela tiden lös, om inte mor får nåt ryck och ska gå prommis efter vägen förstås!

Ikväll har jag varit på ridningen! Fick rida Furukolla . Hon e en riktig liten tjockis, men rätt kul att rida när man väl får fart på henne. Men hon är ganska slug, jobbar inte mer än hon absolut måste! smiley Min favvo är dock Torero . Han e skitmysig att rida! Hoppas jag får honom nästa gång!

Nåja! Nu vet ni ungefär vad som händer här... Nu blir det nog sängen och en titt på tv. Förresten... vi har fått vår nya tv, som får åka med i husvagnen nästa sommar. Den har inbyggd box, dvd och är platt! Dessutom har vi köpt till en 12V kabel, så det borde funka ypperligt i sommar! Jätteskönt att ha en tv där bilden inte rullar hela tiden...

Sov gott! //U

  • Comments(0)//blogg.brunutanpals.se/#post57