Ulrikas blogg

Ulrikas blogg

Nytt år, nya utmaningar...

AllmäntPosted by Ulrika Thu, January 01, 2009 22:02:25

Så var det redan 2009!!!

Eftersom det inte hänt så mycket under 2008 mer än att Sanny växer så det knakar, Svante ligger i träda på många fronter utom spårningen och jag har bytt jobb, så tänker jag inte göra någon resumé *skratt* Det lyckades jag ju med på typ 3 rader här... Däremot ska jag försöka göra nåt med bilder istället, men jag måste leta lite. Har "förlagt" massa foton när jag bytte hårddisk för ett tag sen, så jag måste leta lite...

Nu har jag iaf en ny kamera, så nu kan vi fota igen! Den har använts flitigt sen i förrgår när det kom, så nu blir det förhoppningsvis lite nytt liv här på bloggen!

Igår firades det nya året in här på byn med goda vänner, god mat, gott vin och lite busgrogg på nattkröken! Sanny åt toast-speciale medan vi vuxna smaskade i oss rom-toast och supergott vitt vin. Till varmrätt blev det rådjur (så HIMLA GOTT!!!) och det tyckte även vår "vill-inte-äta-mat"dotter om. Till det hade vi ett supergott rödvin, som jag såklart inte minns vad det heter... När alla var sprickfärdiga av all mat blev det vila.... Fattar inte att man aldrig lär sig att sluta äta i tid *skratt*
Efterrätten hoppade vi över, för det var ingen som hade orkat... Vid tolv-slaget var vi ute för att kolla inte lite raketer, men här på byn var det väldigt lite i år. Iofs himla skönt för alla med raket-rädda hundar. Vår tossige Svante han bara tittar där det smäller, sen sitter han och följer raketens bana över himlen. Fick han, skulle han nog försöka hämta den oxå *asg* Han e inte riktigt som alla andra, vår gosse. Dock himla skönt att inte behöva vara orolig över att han e rädd!

Imorrn måste jag förbereda lite inför lördagen. Borde väl iaf försöka spöka ihop en tårta, för nu är det ju dax igen *suck* Blir dock inget märkvärdigt, men det blir nog bra ändå... På kvällen blir det middag för dom närmast sörjande *skratt* Funderar på att laga Taco-paj, för det kan man göra MYCKET av i förväg. Alltid skönt med så lite matlagning som möjligt medan gästerna är här!

Nu är det dock nog svamlat för idag. Här kommer några bilder från gårdagen!


Sanny äter förrätt!

Blog Image
Tokstollarna Svante & Magda in action!

Vi hörs! //U

GOTT NYTT ÅR TILL ALLA!!!!

  • Comments(1)//blogg.brunutanpals.se/#post60