Ulrikas blogg

Ulrikas blogg

Där fick jag....

AllmäntPosted by Ulrika Sun, January 11, 2009 14:24:13

Hehe! Där får man på nöten för att man varit kaxig... Alla vi känner (nästan) har däckat under julledigheten i förkylning eller magsjuka. Vissa har haft båda delarna. MEN INTE VI!! Gissa vem som fick gå hem från jobbet i onsdags, för Sanny spydde... Hon kräktes kvällen innan oxå, men då hade hon ätit som en häst, så vi trodde hon hade ätit för mycket bara. Var ju pigg på alla andra sätt. Så var det alltså inte!! Hon å Matti var på väg till Lycksele när hon spydde fulla overallen... Alltid lika mysigt. Bara sanera det värsta, vända och åka hem. Eftersom min mage oxå lät som en gruskross gick även jag hem från jobbet. Vill inte riskera att dra igång en epedemi där, för det finns vissa som absolut INTE ska ha magsjuka just nu!!! Men lite surt kändes det, för jag var verkligen SUGEN på att jobba! Jaja! Hursom helst har det gått över nu! Imorgon blir det premiär på dagis sen den 22 december. Jag kommer även att jobba heltid nu, så nu är det slut med lediga fredagar smiley

Under ledigheten har vi hunnit med en hel del! Sanny har fått åka på hästryggen för första gången! Här är bildbeviset av hennes skräckblandade förtjusning!


Tur att storkusin Viktoria satt bakom. Mycket tryggare då! Fick ett mail av uppfödartanten (Svantes alltså). Där stod det bara Grmfffff eller nåt liknande. Fattar ingenting *asg* smiley
En födelsedag i familjen har avverkats utan större mankemang. Blev fika på dagen och Tacopaj i massor på kvällen! Alltid lika kul att träffa alla! Under fikat på dagen blev det även bestämt att våra planer på Schlagerpub här på byn blir av!! Det går av stapeln den 31/1 på Folkan här i Hällnäs! Känns superkul, men det är en hel del jobb kvar! Skit samma, ska det hända nåt, får man jobba lite!!

Idag har jag suttit och micklat med trådlöst internet här hemma. Matti har fått sin jobbdator, och som vanligt vill det ju inte funka som vi vill.... Men men.. Det blir en senare fråga, för jag blev bara less efter ca 1,5 timme med massa pillrande. Vi måsta ha HJÄLP!!

Ikväll börjar ridningen igen! LÄNGTAR!! Hoppas vi får göra nåt kul, och att jag får en bra häst! Eftersom det är superhärligt väder idag, så har jag och Sanny varit ute i ca 1,5 timma på förmiddagen. Mesta tiden åkte vi Bob! Hur kul som helst! Särskilt när Svante kan dra oss! Han verkar tycka det är kul, för han springer som en tok! Trött blir han oxå! smiley Folk på byn måste ju tro vi är knäpp som vi åker runt, men skit i det! Fast jag kan tänka mig att det ser lite kul ut... En tossig flat i dragsele för en röd bob med två tokskrattande människor på!

Just ja! Igår var vi i stan och åt middag. Vi åt på Tapas med 13 andra. Supergott, supertrevligt!!! Tack Sune, Tina, Lisbeth m.fl.

Nu vaknar Sanny! Dax att ta itu med verkligheten igen!

Ha det gott! //U

  • Comments(0)//blogg.brunutanpals.se/#post61