Ulrikas blogg

Ulrikas blogg

Ojojojoj! Länge sen sist igen!!!

AllmäntPosted by Ulrika Mon, February 16, 2009 20:57:50

Jaha ja! Så var det dax för en stund framför bloggen igen! Länge sen sist, men allt annat har fått gå före ett tag...

31/1 hade vi vår schlagerpub, och det gick bara fint! Har tyvärr bara en bild att servera än så länge, men här kommer den!

Så här såg vi arrangörer ut! *fniss* Fast vi var rätt lätta att känna igen *skratt*
Kvällen blev himla bra, och folk lät nöjda efteråt, och det är ju superkul! Mats & Veronica var här hela helgen, och då hann hon även kika lite på Chinook (brorsans hund), som dom köpt av henne. Hon blev nöjd med det hon såg, och det var ju bra, för då har jag inte varit helt ute å cyklat med min bedömning av honom.

Första helgen i februari var Sannys äldsta kusin Malin här. Hon pluggar i Umeå nu (bor annars i Happis), så hon åkte hit med Matti på fredagen och åkte tillbaka på måndagmorgon! Sanny var hur impad som helst av henne, för det är ju skithäftigt när nån så STOR vill LEKA!!! Det var jättemysigt att få rå om Malin en hel helg, så vi hoppas på repris inom kort!!! smiley

I helgen har det varit full rulle! På lördagen var vi ute på skotertur och korvgrillning med grannarna, på kvällen var det baluns med skoterföreningen, söndag mera skoter och korvgrillning med Magnus, Sara, Alfred, Jenny, Mathias, pojkarna och lite mera folk. Det var ju superväder ute, så vi bara njöt! Sanny däckade på ett renskinn i snön till slut. Ska försöka fixa bilder på det oxå, men min kamera var som vanligt tom på ström, så Jenny har fotat! Grannen har nog bilder från lördagen hoppas jag, för då hade jag lyckats glömma kameran. Svante var helt slut när vi kom hem på eftermiddagen i lördags, för han fick springa några kilometer på ett löstrampat skoterspår, plus att Gustaf kastade massa snöklumpar ut i djupsnön när vi stannade och grillade. Gissa om Svante-Fjant trivdes! smiley

I morse for jag och Sanny ordentligt i luven på varann. Hon VÄGRADE att ta på sig overallen, för jag lyckades ju svara nej när hon ville åka skoter! Vad månne det bli av denna lilla tjej! I fredags när hon fick åka lite med Sören och Gustaf sken hon som en sol, och ju mer dom gasade desto gladare blev hon *skratt* Undrar just vem hon brås på! smiley Fast det är himla kul att hon gillar att åka, för det lär hon ju få göra en hel del!

Måste bara lägga ut en rätt mysig bild på Morfarfar och barnbarnen!

Fick även några bilder av pappa som han fotat hemma hos dom, med sin nya fina D90. Tyvärr har han nog inte hunnit fota så mycket som han vill med kameran, men det blir iaf någon bild nu och då! Ska försöka tigga till mig nån bild på Tuva, för den var så HIMLA FIN!! Här kommer iaf några på Sanny och en på båda småpluttorna tillsammans!

Så där ja! Nu har jag varit lite duktig en stund, så nu blir det tv-soffan!

Ha det gott! Återkommer nån dag när andan faller på! //U

  • Comments(3)//blogg.brunutanpals.se/#post63