Ulrikas blogg

Ulrikas blogg

Dax igen...

AllmäntPosted by Ulrika Thu, March 19, 2009 20:50:53

Så var det verkligen hög tid att uppdatera igen... fattar inte att det ska vara så himla svårt att ta sig för!! Vi börjar iaf med en bild på Grannars och Sanny när dom åkte skoter.

Gissa om hon var lycklig!! smiley Vad har hänt sen sist då??? Minns ju knappt... Mycket korvgrillning har det blivit, för det är ju nu man ska åka skoter varje helg *skratt* Å det har vi anammat! Konstigt nog blir man aldrig less på grillad korv på vintern, inte jag iaf! Första helgen i mars var vi hos Mattis jobbarkompis och fru, för jag skulle provköra deras ena häst lite, och sen är det ju alltid kul att umgås! Det hela slutade iaf med att från i vår/sommar nån gång har jag egen häst! Hon heter Gnistan och är endast 21 år ung! Här kommer lite bilder på gullegumman!


Om ni undrar varför Sanny grinar på hästryggen, så är det för att hon inte vill komma ner, men jag vill att hon ska *skratt*

Förra helgen var Mats & Veronica här med dom yngsta barnen. Himla kul, för det är alldeles för sällan vi hinner ses! Vi åkte iväg och kollade lite på Vindelälvsdraget på lördagen. Efter en stund hamnade vi dock nere på älven och grillade i solen i stället! smiley Måste bara visa en bild på hela lasset i pulkan...

Har massa andra bilder oxå, men här ser man mest... Liiiite småtrångt blev det när dom små somnade *ler*

På söndagen satt vi nere på Böjern och grillade med Fredrikssons. Solen sken och vi mådde gott! Skönast hade nog Sanny det!

Hon sov på ett renskinn ca 1,5 timmar! Mådde som en prinsessa!

Före vi åkte iväg med skotern åkte hon fyrhjuling med Matti och sken som en sol.. Men som vanligt lyckas man ju inte fota go-flinet, men håll till godo med detta.

Nä, nu är jag trött i fingrarna!

Vi hörs en annan dag! //U

  • Comments(0)//blogg.brunutanpals.se/#post65